Design af dit hjemmekontor

by A sz on November 13, 2020

Med et år fuld af forandringer er der ingen tvivl om, at arbejdsområder sandsynligvis ikke vil se ens ud mere – at indrette et hjemmekontor er det nye sort. I SQUARELY har vi samlet en række nyttige tips, så du kan få mest ud af denne usædvanlige situation samtidig med, at du øger din produktivitet og føler dig hjemme. 

 

 1. Vælg ét arbejdsområde: Hvis du kan afsætte et enkelt rum, så kan du gøre det til et behageligt arbejdsområde således:
 • Sørg for, at vinduet er på din venstre eller højre side for ikke at blive blændet direkte af solen.
 • Når du skal udvælge et arbejdsområde, så vælg et sted, hvor du kan sidde behageligt, og hvor du bliver forstyrret mindre.

Hjemme kontor placering 

 1. Sid behageligt
 • Invester i et bord, der er justerbart. Det er livsændrende!
 • Brug en anden skærm, som du kan placere i en naturlig og neutral højde, så du ikke i længere tid behøver at se op eller ned. Dine nakkemuskler vil elske dig og det kan redde dig fra hovedpine.

 

 Hjemme kontor bord

  

 1. Tilføj en visuel og akustisk opdeling til at skabe en passende atmosfære: 
 • Planter er den bedste og mest naturlige måde at skabe en visuel opdeling på. De er nemme at flytte, hvilket giver fleksibilitet, når du indretter dit hjemmekontor. Derudover kan plantekasser lavet af træ medvirke til en bedre akustik i dit nye arbejdsområde. Som eksempel: GrowWIDE med Anthurium Jungle.

 Green Home Office

 • Juster lyset: Få gardiner til at regulere lyset for at undgå for meget direkte sollys, da det skaber stærke kontraster for øjnene. Ved at dække vinduet let til så justeres lysintensiteten og du forhindrer dine øjne i at blive hurtigt trætte. 
 • Lad solens stråler komme ind engang imellem: Solstrålerne har antibakterielle virkninger og kan løfte humøret gevaldigt.

Selfwatering Planter

 Get the look: SQUARELY GrowWIDE + Anthurium Jungle King
 1. Sørg for et sundt indeklima
 • Luft ud fem gange om dagen i ca. 10 minutter – eller bare i den tid, som det tager at lave din morgenkaffe. Frisk luft vil gøre dig mere energisk.
 • Byd naturen indenfor: Anskaf dig indendørs planter til at rense luften og forbedre fugtigheden. Planter som ’Peace Lilly’ eller Sansevieria’ er fremragende til at rense luften.

 

      Tjek vores Office Design Set

”Undersøgelser viser, at planter på kontorer øger arbejdspladstilfredsheden, selvrapporterede koncentrationsniveauer og opfattet luftkvalitet markant”. "...Grønne kontorlokaler øger medarbejdernes arbejdsengagement ved at gøre dem mere fysisk, kognitivt og følelsesmæssigt involverede i deres arbejde."*

*https://www.sciencedaily.com/releases/2014/09/140901090735.htm

 

 1. Øg din kreativitet: Gør dine opgivelser attraktive og bliv inspireret og motiveret af det, som du kigger på:
 • Hæng en plakat eller et maleri på væggen – find gerne kreative og inspirerende kunstværker.
 • Tilføj grønne planter, da det giver et dynamisk element i rummet, der ændrer sig kontinuerligt. Planter kan ændre farve, vende sig mod lyset, vokser med årstiden og kan blomstre.
 • Hvis du ikke har mere plads på gulvet, vindueskam eller på dine møbler, så hæng planterne op. Det er forfriskende at se på de grønne blade.

Green Wall

 

 • Tilføj ligeledes en eller to selvvandning indendørs plantekasser, da det er en fantastisk måde at dekorere og skabe en opløftende hyggelig stemning på.

 Green Planters on the wall

Get the look: SQUARELY Office Wall Set
 1. Øg din produktivitet
 • Planter øger din produktivitet med op til 15% samtidig med at de bringer naturen uden for dit vindue ind i dit arbejdsområde.

Monstera Home Office

 

 Find inspiration til dit nye hjemmekontor her: https://www.squarely-copenhagen.com/pages/home-office

 

As the warmth of summer approaches, there's an undeniable excitement in the air. The world...

Sometimes even healthy-looking plants can die all of a sudden and without any warnings. It...

Ensure the well-being of your plants and planters throughout the winter season, both indoors and...

BACK TO TOP