FN's verdensmål på dagsordenen

durch Squarely Squarely auf June 14, 2019

Folkemødet 2019 er i fuld gang, og i år er hovedtemaet FN's verdensmål, og disse danner således ramme for Danmarks store demokratifest på Bornholm. Events, debatter og diskussioner sætter derfor fokus på målene, og hvordan vi kan og skal løse de store globale udfordringer i fællesskab.
I SQUARELY er vi ligeledes meget optaget af en mere bæredygtig udvikling, og derfor er vores produkter også at finde på årets folkemøde, nemlig ved Politikens arrangementer.

FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er en global aftale, som blev indgået af FN's 193 medlemslande i 2015, og har som mål at løse verdens største udfordringer inden år 2030 ved at udvikle verden i en mere miljømæssigt, socialt og økonomisk bæredygtig retning.

SQUARELY bidrager til opnåelsen af disse mål, da vi er et bæredygtig brand, der har stor fokus på, hvordan fremstillingen af materialer påvirker miljøet og mennesker. Mere konkret bidrager SQUARELY i særdeleshed til følgende af de 17 mål:

  • SDG 4 Kvalitetsuddannelse: Dette mål skal sikre lige adgang til god uddannelse for alle samt fremme livslang læring. SQUARELY er målsat på at bidrage til ordentlig uddannelse af unge, og derfor samarbejder vi med KEA, AAU og CBS.

  • SDG 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund: Dette mål skal sikre inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige byer i en verden med stigende befolkningstal og urbanisering. SQUARELY bidrager til dette, da planter forbedre luftkvaliteten og byrum. Planter optager nemlig CO og omdanner det til ilt samt bidrager til grønnere veje og byer, hvilket skaber beroligende omgivelser, såvel som hjælper samfund med at blive mere sociale og forbundne.

  • SDG 12 Ansvarligt forbrug og produktion: Dette mål skal sikre, at vi tager større ansvar i forhold til vores forbrug og produktion ved for eksempel at genbruge og reducere vores affald. Dette er netop, hvad SQUARELY gør. Alle vores produkter er nemlig udviklet inden for rammerne af cirkulær økonomi. Vores plantekasser laves af FSC-certificeret overskudstræ fra møbelproduktion af høj kvalitet, og derved går træet ikke til spilde samtidig med, at der ikke fældes yderligere træer. Desuden er vores jord- og vandbeholdere lavet af plastkasser fra slikbutikker, og således er vi med til at genbruge plastik og dermed reducere plastaffald.

  • SDG 17 Partnerskaber for handling: Dette mål er at sikre en bæredygtig udvikling, globalt engagement og samarbejde samt fremme innovation for eksempel gennem deling af teknologi, viden og idéer. SQUARELY er netop en innovativ virksomhed, hvor nøglen til succes har været samarbejde. Vi har skabt partnerskaber, der har givet virksomheden et bredere netværk, hvilket har givet os nye muligheder og bidraget til flere SDG'er.


SQUARELY er således en del af den globale indsats for at indfri de 17 mål inden 2030, som Folkemødet har sat på dagsordenen i år, og som vil medføre en verden i bedre balance.
Vil du også være med til at fremme en bæredygtig livsstil? Så kom og tjek os ud på Folkemødet, Politiken Plus, squarely.dk eller vores SoMe-kanaler!

Af Kassandra Lythcke Clante

GrowOn i naturlig ask, hvor der står upcyclede plastkasser fra slikbutikker og FSC-certificeret overskudstræ af høj kvalitet

 

Mit dem nahenden Sommer steigt die unbestreitbare Vorfreude in der Luft. Die Welt um uns...

Manchmal können selbst gesund aussehende Pflanzen plötzlich und ohne Vorwarnung sterben. Es kann so aussehen,...

Stellen Sie sicher, dass es Ihren Pflanzen und Pflanzgefäßen während der Wintersaison gut geht, sowohl...

ZURÜCK NACH OBEN