Nyt liv til kontorlokalerne: Et samarbejde mellem SQUARELY COPENHAGEN og TESTHUSET

Af SQUARELY Team den January 25, 2024

TestHuset, et videnshus dedikeret til at forbedre digitale løsninger, har samarbejdet med SQUARELY COPENHAGEN for at få skabt nyt liv i deres arbejdsplads. Med over 75 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige og Spanien opererer TestHuset primært fra sit hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn.

TestHuset - Receptionen

Sammen med SQUARELY COPENHAGEN ønskede TestHuset at opfriske deres arbejdsplads, ikke kun ved at tilføje planter, men også ved generel opgradering af kontoret for at skabe en mere indbydende og livlig arbejdsplads.



Opgraderet udseende og stemning

TestHuset er beliggende i en klassisk, ældre kontorbygning i et industriområde i Ballerup. Kontorlokalerne havde et traditionelt udseende, manglede naturligt lys og havde generelt dårlig luftkvalitet. En del af TestHusets produkt er salg af kurser og har derfor mange kunder på besøg i lokalerne. Virksomheden ønskede både at forbedre oplevelsen for sine kursusdeltagere og samtidig forbedre luftkvaliteten, især i kursuslokalerne.

"Det samlede indtryk, når man træder ind i TestHusets kontorer for første gang, er radikalt anderledes end før. Det er både hyggeligt og mere moderne på samme tid." Mads Boesen, Marketing og Uddannelse, TestHuset

SQUARELY producerede designkoncepter, der visualiserede, hvordan træningslokalerne ville se ud med plantekasser og nye farver. Den store fleksibilitet i plantekassernes modularitet giver samtidig bygningsarkitekter og indretningsarkitekter en unik mulighed for at skræddersy en løsning specifik til arbejdspladsen.

Ændringerne til indretningen involverede en farvetransformation, der inkorporerede træ og masser af planter for at skabe et naturinspireret boost. Den strategiske brug af lys spillede en afgørende rolle og skabte en hyggelig atmosfære.



Undervisningslokaler

TestHuset Træningslokale før opfriskning TestHusets område til undervisning før områdets ombygning.

Til undervisningslokalerne valgte vi plantevægge for at introducere noget organisk. GrowMore plantekassernes base giver en god rumfornemmelse og bidrager til forbedret luftkvalitet og akustik i undervisningslokalet.


TestHuset UndervisningslokaleTestHusets område til undervisning efter ombygningen.

Imponeret over effekten i undervisningslokalerne udvidede TestHuset opgraderingen til også at inkludere receptionen.



Receptionen

De oprindelige mørke vægfarver kombineret med utilstrækkelig belysning krævede mere end planter. Udover planter og plantekasser involverede opgraderingen nye farver på væggene, nye paneler og ny belysning, hvilket forbedrede rumfornemmelsen og skabte en hyggelig atmosfære.

TestHuset Reception før opgraderingTestHusets reception før ombygning.

Vi blev enige om at finde en lysere farve til væggene, der ville passe godt til virksomhedens farver og samtidig få det grønne til at skille sig ud. Tilføjelsen af træpaneler på væggene hjalp også med at forbedre akustikken i receptionen og øgede samtidig det organiske materiale i rummet.

Som det sidste tilføjede vi nye lyskilder, hvilket giver gæster et indbydende og behageligt første indtryk, når de besøger kontoret.

TestHuset - ReceptionenTestHusets reception efter ombygning.

Det var i høj grad et samarbejde mellem de to virksomheder, der endte med en løsning, hvor både medarbejdere og besøgende følte en opgradering.



Bedre oplevelse for både medarbejdere og gæster

"Det samlede indtryk, når man træder ind i TestHusets kontorer første gang, er radikalt anderledes end før. Det er både hyggeligt og mere moderne på samme tid. Dette giver både kunder og medarbejdere en følelse af professionalisme, hvilket gør miljøet behageligt og skaber en positiv stemning," siger Mads Boesen fra TestHuset. Han fortsætter:

"Vi står ikke længere over for udfordringer med dårlig luftkvalitet under kurser, uanset om lokalerne er fulde eller ej.

Den positive feedback fra både medarbejdere og gæster viser, hvor meget den indendørs atmosfære betyder. Indretningsarkitekternes indsigt i facilitetsforbedringer har vist sig uvurderlig og viser, hvordan man med de rigtige ændringer kan forbedre den samlede oplevelse markant.

At få erfarne indretningsarkitekter til at gennemgå faciliteterne og vurdere, hvordan rummet kan forbedres, har været en stor.

Lokalerne bruges hyppigt visuelt i vores eksterne kommunikation og på sociale medier. Opgraderingen vil påvirke både vores gæster og vores målgruppe for markedsføringen. Overordnet set bidrager det til at styrke TestHusets brandidentitet, hvilket er vigtigt i vores kundepleje og med til at tiltrække de rette og fremtidige talenter til virksomheden.



Er du interesseret i at få opgraderet jeres lokaler?

Kontakt os, og lad os sammen udforske, hvordan vi kan forbedre din arbejdsplads og gøre den mere inspirerende for jeres medarbejdere.

Sommeren er lige om hjørnet, og er vi ikke alle glade for, at omgivelserne bliver...

Sådan sikrer du, at dine planter og plantekasser overlever og trives hele vinteren - både...

Julen er hjerternes fest og med julen følger også julegaver, julemad, juletræer, julehygge, julefrokost og...

TILBAGE TIL TOPPEN