En af de sejeste Københavns tagterrasser, den skjulte perle af Cecilie Beck

Af Squarely Squarely den November 07, 2020

I august besøgte vi den skjulte perle af Cecilie Beck - en af ​​de sejeste Københavns tagterrasser i hjertet af Vesterbro.
Vi talte med Cecilie om, hvordan hun skabte sit grønne område i byen og bad om hendes design og havearbejde. Cecilie delte et par af dem, som du kan følge i videoen og teksten nedenfor:

 

 

Cecilie Beck, hendes varme personlighed og brede smil er en vigtig del af de natlige nyheder i Danmark. Vi er heldige nok til at blive inviteret til hendes smukke tagterrasse i det centrale København og tale om hendes kærlighed til design og tagterrasse.

 

Spørgsmål: Hvad betyder det for dig at have dette rum, og hvordan bruger du det?

Jeg bruger det, når det ikke regner, det er meget vigtigt for mig - jeg ville ikke være i stand til at bo i byen uden evnen til at komme ud. Jeg elsker at være udenfor, jeg elsker solen, jeg elsker planter og jeg elsker at amme dem. Det er virkelig en vigtig del for mig at kunne bo i byen.

 

Spørgsmål: Du har en fantastisk udsigt! Så hvad er det afgørende argument for at få netop denne lejlighed?

Det var muligt - jeg føler mig ekstremt heldig og privilegeret

 

Spørgsmål: Hvordan bruger du planter? Hovedsageligt til dekoration eller dyrker du dem også til at lave mad og krydre måltider?

 

Begge, jeg elsker urter, så jeg har mange af dem på min altan. Og jeg elsker tomater! Jeg gør det til madlavning og derefter også for sjov, og fordi de er så pæne - at se på græsset andet der - det er så smukt synes jeg. Og derudover er Rosemary, som er enorm.

 

Spørgsmål: Hvad var din idé at dekorere terrassen, havde du en vision for den, eksperimenterede du, var den mere spontan?

Jeg tænkte meget over det, da alle ting, der er heroppe, skal blive her hele året, så de skal være meget holdbare og meget hårde - som dette (peger på SQUARELY GrowBig), fordi jeg ikke kan bringe dem ned i kælderen hver sæson. Så det var min grundlæggende bekymring, og så tænker jeg også meget på bæredygtighed, hvilket er en af ​​grundene til, at jeg valgte SQUARELY. Og jeg ville have det så afslappet som muligt, måske lidt beachy

 

Spørgsmål: Det giver meget mening med det havgræs, du har her! Er det vigtigt for dig at have tilbehør og møbler med lav vedligeholdelse? Du er en travl person!

 

Absolut ja, meget. Derfor vælger jeg træ, som du ikke behøver at gøre noget ved - ligesom SQUARELY - Jeg ved, du kan give dem lidt olie en gang imellem, men faktisk vil jeg ikke, fordi jeg kan lide, hvordan de ser ud, når de får en lille pattina

 

Spørgsmål: Hvor køber du dine møbler? Er det hovedsageligt online, eller skal du til dine lokale butikker?

 

Jeg er en online person! Haha, jeg hader at gå i butikker - jeg køber alt muligt online

 

Spørgsmål: Sådan fandt du SQUARELY? Hvordan var din oplevelse med produktet?

 

Jeg synes, det er ret simpelt som et produkt, jeg kan godt lide de enkle linjer og det enkle udseende. Og jeg kan virkelig godt lide genbrugsidéen og bæredygtigheden, og at du også er interesseret i social bæredygtighed. Det er meget vigtigt, når det er en varm sommer, at de skal vandes to eller tre gange om dagen, hvis de ikke havde dette selvvandende system, hvilket er første gang jeg har oplevet det, og det fungerer så godt. Disse tomater, de er så svære at holde sig i live i en varm sommer, men det var ikke noget problem i år på grund af kasser.  

Har du overhovedet været væk i sommer?

Jeg forlod dem i to uger, og det var absolut ikke noget problem - jeg fandt ud af, at de kan holde vand i en måned

Det er en stor lettelse, fordi jeg altid er bange for, at mine planter er ved at dø, når jeg er væk

 

Når den danske sommers varme begynder at nærme sig, bliver man uundgåeligt i lidt bedre...

Selv sunde planter kan pludselig visne og dø. Nogen gange kan man tænke, om planterne...

Sådan sikrer du, at dine planter og plantekasser overlever og trives hele vinteren - både...

TILBAGE TIL TOPPEN